marți, 11 octombrie 2011

AMUZANT: Scrisoare catre UEFA! Semnat, Wayne Nice Kindness Rooney Junior III



"Draga UEFA
Nu stiu cine va citi asta, dar numele meu este Wayne Rooney si am 25 de ani. Joc fotbal la Manchester United, cea mai buna echipa din lume, si la echipa Angliei, care este de asemenea cea mai buna echipa din lume. Am un par frumos. Motivul pentru care va scriu este pentru ca am vazut un cartonas rosu in meciul Angliei cu Muntenegru si chiar nu vreau sa ma suspendati pentru mai mult de un meci.
Dupa ce am vazut tot ce au scris ziarele si dupa ce am vazut cat de suparata a fost lumea pe Twitter, mi-am dat seama ca nu e bine sa lovesti un adversar. Daca as putea sa ma intorc in timp, nu l-as mai lovi. Poate ca i-as da foc, sau i-as taia gatul cu un procedeu de karate, pentru ca ar merita asta, dar nu l-as mai lovi.
In orice caz, vreau sa va spun ca imi pare foarte foarte foarte foarte rau. Sunt patru de "foarte". De obicei, cand imi cer scuze in fata lui Coleen, folosesc doar trei de "foarte", asa ca ar trebui sa mearga acum. Deci, inca o data, imi parte foarte foarte foarte foarte rau, si chiar vreau sa joc cat mai multe meciuri la Euro 2012.
Va multumesc mult.
Semnat,
Wayne Mark Nice Kindness Rooney Junior III
P.S Tata vrea sa stie daca puteti sa-i spuneti si lui cine castiga Euro 2012, asta pana cand incepe campionatul. Va rog sa luati si aceasta rugaminte in seama."

luni, 10 octombrie 2011

FIFA 12 Review


Fifa 12 si-a primit verdictul din partea specialistilor. Afla care e!
Fifa 12 a crescut mult la toate capitolele mai ales odata cu portarea jocului de pe console pe calculator. Insa in acest an cei de la EA SPORTS s-au straduit sa finiseze mult mai mult jocul portat si sa imbunataeasca jocul la toate capitolele.
Grafica si atmosfera
La prima impresie grafica pare de departe mult mai buna fata de editile trecute. Imbunatatirile, totusi, nu sunt drastice insa ele sunt evidente in unele locuri si binevenite. Stadioanele arata destul de bine iar gazonul mult mai aproape de realitate astfel incat de la distanta, orice necunoscator te poate intreba: "Cine joaca la TV?". singurul inconvenient ar fi faptul ca multe elemente din afara stadionului au ramas doar figuri statice decupate parca din carton. Poate daca toate elementele grafice de pe stadion ar fi fost animate, jocul ar fi aratat intr-adevar genial.
Jucatori (aspect grafic)
Aici probabil EA SPORTS mai trebuie sa lucreze foarte mult. Probabil este printre singurele aspecte unde FIFA nu arata deloc OK. In timp ce in clipurile de prezentare, jucatorii arata fantastic, in joc realitatea este altfel. Bratele, umerii sau picioarele jucatorilor, nu respecta deloc o logica anatomica. Probabil pe viitor, EA SPORTS va examina mai cu atentie acest aspect pentru a face ca jucatorii sa arate mult mai aproape de realitate.
Fetele jucatorilor
Introducerea unei noi tehnologii pentru a putea reda fetele jucatorilor cat mai aproape de realitate reprezinta un pas important facut de FIFA. Este evident faptul ca la acest capitol jocul arata mult mai bine fata de editile precedente. Totusi, e loc de mai bine.
Echipamentele jucatorilor
Nivelul de detaliu cu privire la echipamente este evident imbunatatit. Echipamentele arata mult mai bine fata de editia precedenta unde culorile echipamentelor din joc erau "spalacite". Totusi si la acest capitol FIFA mai are de lucrat mai ales in ceea ce priveste micile detalii cum ar fi sigla, scrisul sau alte embleme de pe echipament.
Lumini si efecte
Aici, se vede ca FIFA a lucrat mai mult. Efectele de iluminare iti da de-a dreptul un sentiment aproape de viata reala. In plus, filtrele s efectele vizuale care se aplica in joc din unghiuri diferite, face ca FIFA 12 sa arate mult mai bine. Jocul este influentat si el de conditile meteorologice, mingea alunecand foarte greu atunci cand ploua sau cand este zapada pe gazon. Totusi, stropii de ploaie nu cred ca sunt atat de aproape de realitate asa cum vor cei de la EA SPORTS.
Concluzii
FIFA 12 stie sa isi vanda jocurile, asta e sigur. Efectele din meniu si scoreboard fac ca acest joc sa creasca mult la capitolul unde FIFA a suferit cel mai mult, grafica. In fiecare an, imbunatatirile par minore la prima vedere, insa privind mai in detaliu, ne dam seama ca EA SPORTS incearca sa faca progrese.
Jocul FIFA 12 a primit nota 9/10 la capitolul grafica, o nota putin cam mare dupa parerea mea. FIFA 12 nu cred ca ar trebui sa primeasca mai mult de nota 8/10 la acest capitol.
Acestea insa au fost doar niste impresii si critici privind doar partea grafica, mai jos aveti insa  niste verdicte venite din partea unor experti, ca sa le zicem asa, in ceea ce priveste intregul joc FIFA 12.
Verdictul lui Suffwan
"Odata cu lansarea FIFA 12, EA a reusit sa impinga barierele tehnologice in ceea ce priveste jocurile video. Cu o serie de imbunatatiri la capitolul grafica, mecanica, audio sau gameplay combinate cu imbunatatiri atat ceea ce priveste modul offline cat si cel online, FIFA 12 ofera o experienta de joc mult imbunatatita in comparatie cu predecesorul lui. Cu toate acestea, FIFA 12 nu reuseste sa rezolve unele probleme mai vechi care sunt destul de vizibile. Jocul este bun insa tot timpul mi-am pus intrebarea: Ce s-ar intampla daca?"
Verdictul lui Tom
"FIFA 12 arata faptul ca EA este capabila de a face miscari indraznete. O multime de lucruri fata de FIFA 11 au fost complet schimbate incepand de la meniu, sistemul online sau modul cariera. Vreau sa vad insa mai mult din aceasta vitejie a celor de la EA. FIFA 12 a facut foarte multi pasi in directia cea buna insa ceea ma frustreaza pe mine este faptul ca FIFA, cu fiecare pas inainte, lasa anumite aspecte mult in urma. Pentru prima data de la FIFA 09 sunt bucuros ca pot juca in sfarsit un FIFA care arata foarte bine, insa am convingerea ca intr-o zi, EA va rezolva toate acele probleme care le-a tot uitat ani de-a randul."
Verdictul lui Toby
"In general, FIFA 12 este un joc mult imbunatatit fata de FIFA 11 si reprezinta cea mai mare schimbare din ultimii ani. Avem modul Cariera complet revizuit, o configurare Online foarte bine pusa la punct, gameplay revizuit, dar in multe zone din joc, FIFA este prea usor de recunoscut. FIFA 12 este o contradictie. EA SPORTS a aratat ca are curajul si ca este capabila de schimbari mari si drastice. Ei au fost dispusi sa umble la motorul jocului si sa introduca Acel Impact Player dar care are efecte vizbile mult prea putine, ba mai mult afecteaza ingrozitor AI-ul. FIFA 12 poate fi cel mai bun FIFA doar daca EA SPORTS ar repara multe greseli."
Verdictul lui Dave
"Un lucru este clar, EA aduce imbunatatiri an de an in FIFA si nu este o sarbatoare pentru mine faptul ca FIFA 12 arata grozav de bine. In general, FIFA 12 este o experienta extrem de placuta insa raman cu o singura dezamagire. Sunt convins ca EA poate mult mai mult decat atat, de ce oare nu face un joc perfect?"
Verdictul lui Asim
"Datorita caracteristicilor noi, FIFA 12 reprezinta cea mai mare schimbare de la FIFA 09 incoace. Modul tactic imbunatatit, driblingurile senzationare, noul mod online si noul mod cariera, fac din FIFA 12, o experienta mult mai placuta decat predecesorul sau. Totusi, in ciuda faptului ca FIFA 12 aduce multe schimbari, EA nu reuseste sa rezolve multe din problemele vechi. Acea revolutie de dinaintea lansarii acestui joc, reprezinta in realitate de fapt o evolutie usoara, insa sunt convins ca daca ai iubit FIFA 11, vei indragi mult mai mult FIFA 12."
Scorul general care l-a primit FIFA din partea criticilor este 8/10.
Voi ce nota ii dati?

cr: PsRo.Ro