luni, 13 august 2012

Celebrarea lui Balotelli anuntata oficial! FIFA 13

Dupa cum anticipasem in premiera pe blog, acum 3 zile, celebrarea care l-a facut celebru pe Balotelli, va purta semnatura sa si in viitorul joc din seria FIFA, anume FIFA 13. EA Sports a postat pe pagina oficiala de Facebook, astazi, 13/08/2012 in jurul orei 7:00 trei imagini sugestive pentu progresul actiunii lui Mario, de la fapta reala la integrarea virtuala in joc , cu ajutorul tehnologiei Motion Capture, din studiourile Electronic Arts Vancouver, Canada. Ajutati de jucatorii echipei locale, Vancouver Whitecaps, cei ce se ocupa de miscarile, animatiile si celebrarile prezente in FIFA, au filmat si transpus in public munca lor pentru convertirea mai multor animatii printre care si cea care ii poarta parafa masivului atacant al "cetatenilor" de la Manchester City. Mai jos puteti observa cele 3 imagini despre care precizasem in randurile de mai sus:



Pe langa aceste vesti, EA Sports anunta ca progresul in realizarea noului trailer FIFA 13 se apropie de un procent imbucurator pentru toti cei ce ard de nerabdare sa afle noi vesti despre noul joc din seria FIFA.
In 4 zile, de la 10% au ajuns treptat la 30% si respectiv, in aceasta dimineata la 60%. Ca sa va confirm vestile postate anterior pe blog, am atasat si 2 imagini legate de acest progres al trailerului pe care le puteti vedea mai jos:


Niciun comentariu: