luni, 13 august 2012

FIFA 13 – Virtual Bundesliga

Inca o zi, inca o stire legata de FIFA 13. De data aceasta vine dinspre zona vestica a Europei, mai precis din Germania, dar cu potential de dezvoltare si in Austria si Elvetia. Proiectul ce vine in premiera se numeste "Virtuelle Bundesliga". Acest concept a fost prezentat in trailerul de deschidere al sezonului 12-13 in campionatul german de fotbal, anume Bundesliga. Cu ocazia filmarilor, am aflat si noi stiri despre FIFA 13 si noi imagini in exclusivitate, mai concret, primele imagini cu meniul, printre care si una ce prezinta overall-urile echipei Borussia Dortmund sau o alta care prezinta sumar acest proiect numit Virtual Bundesliga.

Acest mod de joc are o structura bazata pe meciuri de tip "head-to-head" online (in prima faza) unde cei ce se inscriu au ocazia sa se califice la turneul real care se va desfasura in Germania, iar userii vor juca unul contra celuilalt fata-n-fata , urmand sa se decida un castigator in urma acestui turneu final bazat pe meciuri offline. Castigatorul va primi un premiu din partea EA Sports si partenerul tehnic Adidas, care nu a fost facut insa cunoscut publicului. De precizat ca acest campionat va cuprinde doar echipe din cele 3 tari precizate mai sus, in schimb, iubitorii de FIFA de pe tot mapamondul vor putea participa, structura fiind asemanatoare celebrei competitii organizata de FIFA (tm), mai precis FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.

Cam in asta consta prezentarea acestui nou mod de joc, care va putea fi disponibil doar la achizitionarea licentei originale FIFA 13, jocurile piratate nu vor beneficia decat de optiuni limitate, anume 3 moduri de joc plus Exhibition.Mai jos puteti vedea trailerul de deschidere Bundesliga 12-13 si imaginile exclusive cu meniul:


Pentru cei ce deprind cunostinte de limba germana, puteti viziona si o conferinta de presa AICI


IMAGINI:





Niciun comentariu: